Phero-X Perfume – Minyak Wangi Hormon Pemikat Wanita

Phero-X Perfume – Minyak Wangi Hormon Pemikat Wanita

Phero-X Perfume – Minyak Wangi Hormon Pemikat Wanita yang mempunyai kelasnya yang tersendiri dalam cara atau teknik memikat dan menawan hati wanita idaman anda. Gunakan (pheromones), sejenis hormon lelaki, pemikat wanita semulajadi (yang berkuasa) anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan MENGGODA.

Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak, ia mengandungi kandungan pheromones  manusia tulin, pada gred tinggi dan terbaik, yang paling tinggi kepekatannya berbanding lain-lain jenama yang berada dalam di pasaran. Maka anda akan perolehi kesan paling OPTIMUM setiap kali menggunakannya. Formula ini adalah formula pemikat yang menjadi FENOMENA sekarang ini!
.

Phero-X Perfume - Minyak Wangi Hormon Pemikat Wanita

Phero-X Perfume Minyak Wangi Hormon Pemikat Wanita
Phero-X Perfume – Minyak Wangi Hormon Pemikat Wanita mengandungi formula yang kompleks dan rumit, membantu anda MEMIKAT. Anda akan menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian manusia. Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul, bermesra dan bertemu dengan kenalan.

Yang anda akan benar-benar pasti ialah bau pheromones yang unik membuatkan ramai orang tertanya-tanya di dalam hati…. ”bau apakah ini???” disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda mereka. Tidak seperti kebanyakan pewangi, kerana anda tahu, sebaik sahaja menghidu minyak wangi, anda tahu itu minyak wangi…. tetapi pheromones Phero-X kalau dihidu, akan membuatkan anda tertanya-tanya…”bau apa ni”…

Tidak kira tua atau muda, anda akan rasai  Getaran & Auranya.

Phero-X Perfume – Minyak Wangi Hormon Pemikat Wanita juga akan menjadikan lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian, lebih senyuman.  Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan. Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan! Orang ramai akan tertanya-tanya bau apakah ini..lain macam jer tapi sangat best dan selesa. ermm!! pelik kan..

  bagaimana-pheromones-phero-x-berfungsi

tempah-sekarang

 

Phero-X Perfume – Minyak Wangi Hormon Pemikat Wanita

Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. . Maka tidak hairanlah kenapa ada lelaki yang mukanya tidaklah sehensem mana, perangai pun teruk tetapi mempunyai teman wanita yang baik dan cantik bak bidadari. Ini kerana ia dipengaruhi oleh pheromones yang dihasilkan oleh lelaki itu sendiri yang membuatkan wanita itu ‘melekat’ dengannya. Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memikat – atau mungkin mereka telah menggunakan kuasa Phero-X!

BAYANGKAN ANDA boleh membuatkan Wanita Terus merasakan adanya Daya  TARIKAN SEKSUAL YANG KUAT TERHADAP ANDA

Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones dari Phero-X, ia boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.

Phero-X Perfume  mengandungi pheromones manusia tulen jenis (5-Alpha-Androst-16-En-3-One), yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat (3-5 kaki) dengan anda merasa tertarik kepadanya. Wanita akan memuji bau si pemakai yang begitu menarik dan sedap (sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung didalamnya )

Phero-X Perfume BUKAN pheromones yang berasal dari haiwan, dan tanpa sebarang alkohol, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones  telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari lelaki. Saintis antarabangsa yang mencipta produk ini jamin 100% penggunaan Phero-X akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda.
.

 How-Pheromones-Work

.

Jika anda belum pernah mendengar kenyataan media tentang pheromones, biar saya terangkan secara ringkas: .
Pheromones adalah kimia semulajadi untuk menarik pasangan yang berlainan seks. Kajian terbaru menunjukkan pheromones memainkan peranan yang besar dalam kehidupan SEKS MANUSIA yang tidak pernah difikirkan sebelum ini. Pheromones adalah penggalak nafsu paling berkuasa di dunia!
.
.
TERUSKAN MEMBACA dan belajar bagaimana Sains dapat membantu “MENINGKATKAN “MARKET” anda dikalangan wanita..Apakah Pheromones >> KLIK SINI

.

Phero-X Perfume – Minyak Wangi Hormon Pemikat Wanita

Phero-X  bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia akan menaikkan rasa berahi / nafsu / wanita ,  juga MAMPU membuatkan orang disekeliling anda berasa SELESA dan RILEKS apabila berada dekat dengan anda. Jadi urusan komunikasi anda menjadi lebih mudah. Pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan. Mereka akan merasa cukup selesa dan tertarik dengan bau badan anda tanpa anda sedari walaupun ketika anda berpeluh.

Phero-X akan meningkatkan dan meransang keinginan (libido) wanita sekeliling anda secara sedar atau tidak. Ini bermaksud, dengan menggunakan Phero-X, daya tarikan seksual anda akan meningkat. Ini pasti membantu hubungan intim anda dengan kekasih anda. Wanita tidak akan terlepas olehnya! Ia seperti MAGNET.

Dengan efek Phero-X ini, anda akan MEMPEROLEHI kelebihan berbanding lelaki-lelaki lain. Gunalah setiap masa, dan anda akan perasan bahawa, anda akan lebih sukses dengan wanita. Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak libido. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya. Cubalah sendiri! Anda pasti akan teruja. (Janganlah risau, sebotol Phero-X ini boleh tahan sehingga 2-4 bulan lamanya!)

Kebiasaannya pheromones manusia terdapat di celah ketiak ketika perpeluhan berlaku. Pheromones semulajadi ini adalah satu evolusi kehidupan yang sangat menakjubkan. Penemuan saintis mendapati bahawa, wanita memilih lelaki yang bakal menjadi bapa kepada anaknya berdasarkan faktor-faktor PHEROMONES yang dimiliki oleh lelaki tersebut! Fakta ini memang menarik dan harus anda berikan perhatian, bukankah begitu?

.

Antara bahan-bahan yang terkandung dalam Phero-X >> KLIK SINI  

Siapa Yang Perlukan Phero-X Ini?

Untuk pengetahuan anda, Phero-X BUKAN khusus untuk golongan lelaki sahaja. Tapi ia boleh digunakan oleh semua golongan. Phero-X bukan saja mampu menaikkan rasa berahi perempuan, tapi ia juga MAMPU membuatkan orang disekeliling anda berasa SELESA dan RILEKS apabila berada dekat dengan anda. Jadi urusan komunikasi anda menjadi lebih mudah.

  • Penggiat Network Marketing – Tidak kira lelaki atau perempuan, anda sentiasa berjumpa prospek untuk memberikan penerangan tentang bisnes yang anda ceburi. Sebagai penggiat Network Marketing, apa yang paling penting adalah penerangan yang mantap diberikan kepada prospek anda. Tak mahukan anda kalau anda dapat tingkatkan ‘closing rate’ hanya dengan ‘minyak wangi’ yang anda pakai? .

  • Lelaki Yang Single – Anda single dan puas mencari pasangan hidup untuk berkongsi kisah suka dan duka tapi masih tidak juga bertemu? Mungkin ada yang anda suka dan mahu memikatnya, tapi sampai sekarang pun masih tak dapat-dapat. Bermacam strategi digunakan bagi menarik perhatiannya, mengambl hati dan sebagainya tapi semuanya tidak berjaya. Apa kata kalau anda buat benda yang sama, tapi ditambah dengan bantuan Phero-X dan lihatlah keberkesannya? .

  • Mereka Yang Dipulaukan – Tidak kira anda lelaki ataupun perempuan, sekiranya anda rasakan dipulaukan, anda pasti mencuba pelbagai cara untuk mengelakkan diri anda dari terus dipulaukan oleh rakan-rakan di sekolah, universiti, kolej, asrama mahupun tempat kerja. Macam-macam anda lakukan supaya anda dapat masuk semula dalam kelompok mereka. Mungkin anda berjaya, tapi tidak sepenuh diterima. Gunakanlah Phero-X bagi membantu anda mendapatkan kembali rakan-rakan anda tersebut! .

  • Sesi Interview – Tidak kira anda lelaki ataupun perempuan, adakah anda yakin sesi interview anda berjalan dengan lancar? Adakah anda yakin dengan diri sendiri? Tingkatkan keyakinan anda dengan Phero-X! Adakah anda rasa orang yang meng’interview’ anda itu akan memilih anda untuk memberikan jawatan yang ditawarkan? Berikan tarikan kepadanya terhadap diri anda dengan KUASA dari Phero-X! .

  • Peniaga Yang Membuka Kedai – Adakah anda merupakan seorang peniaga yang mempunyai kedai sendiri? Tidak kira kedai apa pun yang anda buka, kedai runcit, telefon bimibit, salun dan sebagainya, anda perlukan KUASA dari Phero-X untuk menarik pelanggan ke premis anda. Cuba Phero-X, dan bandingkan sales anda sebelum anda gunakan Phero-X dan selepas menggunakannya. Buatkan rekod jualan KHAS anda dan JANGAN TERKEJUT sekiranya anda mendapat hasil yang memeranjatkan! .

  • Salesmen Atau Salesgirl – Anda berusaha menghasilkan sales yang tinggi bagi mendapatkan komisen di atas hasil penjualan anda? Mungkin anda mempunyai rupa yang kacak (lelaki) ataupun cantik dan ‘hot’ (perempuan) yang dapat membantu memberikan sales kepada anda. Tapi ia masih tidak mampu menghasilkan sales yang tinggi. Gunakan Phero-X, dan nikmatilah KOMISEN LUMAYAN anda di hujung bulan hasil dari bantuan Pheromones Phero-X! .

  • Bergaduh Atau Dingin Dengan Teman Wanita – Anda sayangkan kekasih anda dan tidak mahu perkara ini berlarutan dengan lebih lama atau mungkin juga hubungan anda hampir tidak dapat diselamatkan. Gunakan Phero-X dan laluilah hari-hari seperti biasa. Kerapkan berjumpa supaya pasangan anda dapat bau badan anda yang menarik. Nanti jangan terkejut apabila telefon anda berdering dan namanya muncul di skrin telefon untuk mengajak anda keluar dating! .

  • Mahu Teman Lelaki Lebih Menarik – Kepada para wanita, anda sedar yang teman lelaki anda kurang menarik tetapi anda tetap sayangkannya. Anda mahu ia menjadi lebih menarik dan mengujakan di mata anda. Hadiahkanlah si dia dengan Phero-X ini dan nikmatilah hubungan baru anda! .

  • Big Businessman – Anda telah berjaya membuktikan kepada masyarakat yang perniagaan anda telah berkembang pesat. Tapi untuk menjamin perniagaan anda terus berkembang maju, anda perlu dapatkan lebih banyak projek-projek baru. Tingkatkan keyakinan anda semasa sesi pembentangan proposal dan berikan daya penarik semula jadi diri anda kepada client. Anda pasti tidak mahu terlepas projek-projek besar bukan? .

  • Hubungan Kelamin – Kepada si suami, saya percaya anda mesti mahu memberikan yang terbaik kepada isteri anda. Gunakan Phero-X bagi menyemarakkan lagi aktiviti anda di malam hari. Tidakkah anda teringin melihat isteri anda menjadi lebih aggresif dari biasa? Mungkin selepas anda menggunakannya, bukan lagi anda yang mengajaknya, tapi isteri anda sendiri yang akan merengek memujuk dan menarik anda ke ‘gelanggang perlawanan’!

Dan banyak lagi kegunaan yang boleh anda applikasi dalam pelbagai situasi. Ia bergantung kepada tujuan dan bagaimana anda mahu menggunakannya. Ada sesetengah orang gunakannya untuk jadi playboy, ada yang hanya untuk memikat semula kekasih hati yang telah ‘pergi’. Apa yang penting, anda tahu apa tujuan anda menggunakannya. Bak kata Nabil, “lu pikir la sendiri”😉
.

Minyak Wangi TANPA ALKOHOL

Phero-X diadun dengan minyak berasas tumbuhan, tanpa sebarang alkohol. Pembeli harus berhati-hati membeli produk pheromones sintetik, yang campuran asasnya alkohol seperti ethanol dan sebagainya, kerana kajian yang dilakukan telah menunjukkan bahawa pheromones  akan rosak dan musnah dalam masa beberapa saat, sebaik saja ia dilarutkan kedalam bahan asas alkohol.

Anda patut beli Pheromones dengan bijak, dengan melakukan survey & kajian!

Adakah Pheromones  ini Benar-benar Berfungsi?

Sudah tentu ia berfungsi! Sebab itu badan kita menghasilkannya, atas tujuan untuk memikat pasangan berlainan jantina. Ia juga disahkan secara saintifik oleh ramai pengkaji, dan professor Universiti mengesahkan hal ini. Sila lihat penemuan-penemuan oleh saintis terhadap pheromones ini:

Petikan dalam bahasa inggeris

The Los Angeles Times: "Scientific studies have actually shown that subjects who used synthesized pheromones had sex more often."
CNN: "The power of smell is undeniable. Humans are influenced by airborne chemicals undetectable as odors, called pheromones. Researchers at the University of Chicago say they have the first proof that humans produce and react to pheromones."
The University of Chicago: Sixth Sense Detects Pheromones. For the first time, researchers at the University of Chicago have compiled scientific evidence that secret chemical signals we emit called pheromones..."
The Washington Post: Sniffing Out Human Pheromones. Scientists have found long-sought proof that people release potent chemical signals that can have profound effects on other people..."
CNN: Study Finds Proof that Humans React to Pheromones - "Researchers at the University of Chicago say they have the first proof that humans produce and react to pheromones... "

BERITA KEJAYAAN PELANGGAN

Kesan penggunaan Phero-X akan berbeza untuk setiap individu.
Gunalah sekerap yang mungkin.

real-testimoni

real-testimoni-2

tempah-sekarang

Kami punyai banyak lagi Testimoni dari para pengguna Phero-x….
Phero-X™ Memenangi Hati Setiap Pelanggan. Kami Memberikan Anda Bukan Satu Bukti Benar,,, Tetapi Berlambak,,,

Anda Pula Bagaimana?”

Minyak Wangi Phero-X memikat dan menggoda wanita pada level primordial (tahap bawah sedar), dan ianya sungguh efektif dan seduktif. Anda akan dapat lebih mata memandang, lebih komunikasi, lebih temujanji dan lebih perhatian dari wanita dari yang belum pernah anda bayangkan sebelum ini. Cubalah sendiri untuk memastikannya!.* Kesan penggunaan Phero-X akan berbeza untuk setiap individu. Gunalah sekerap yang mungkin.

Dapatkanlah Phero-X Sekarang Juga – Tanpa RISIKO! >> KLIK SINI 

CARA-CARA MENGGUNAKAN PHERO-X PHEROMONES

Hormon Pemikat Wanita Dan Aura Kejantanan Phero-X Pheromones.Tidak kira tua atau muda, anda akan rasai “Getaran & Aura” Gunalah setitis Phero-X™ pada nadi tangan dan leher anda, secepat 17 saat sahaja, ia akan berkekalan sehingga 6 – 8 jam lamanya. Dengan aura Kejantanan’ yang tinggi, anda dapat memberikan rasa percaya terhadap setiap orang yang anda temui. Sesuai untuk memikat orang tersayang, meningkatkan aura keterampilan anda. Amat sesuai untuk golongan kenamaan dan bisnessmen’ yang sering menemui pelanggan atau individu yang sering bersosial seperti anda.

Pasti memang sukar untuk dikupas secara terperinci kesan-kesan penggunaan pewangi berhormon kerana terlalu banyak jenama dalam pasaran. Tetapi secara terbuka, kami ingin nyatakan, setelah kami mencuba sendiri produk keluaran Morgan Labs dari Rusia, iaitu Phero-X™ memang paling membanggakan! Ia menjadi pelopor kepada produk-produk pewangi hormon yang ada dalam pasaran sekarang ini.

 

 

P.S – Phero-X Pheromones bukanlah minyak pengasih yang berunsurkan kepada perkara negatif. Ia dicipta secara saintifik untuk meningkatkan keharmonian kehidupan berumah tangga dan meningkatkan keterampilan diri di dalam pergaulan bersama masyarakat.

P.S.S – Kesan keatas setiap individu adalah berbeza. Produk Phero-X dihasilkan oleh makmal Morgan Labs LCC dan ianya tidak mengandungi alkohol dan bahan yang berasaskan haiwan.

P.S.S.S – Kami telah beroperasi sejak dari tahun 2008 lagi dan telah menjual beribu botol Phero-X (kesemuanya selamat sampai ke tangan pembeli). Jadi anda tidak perlu takut atau ragu-ragu untuk berurusan dengan kami. Terima Kasih.

.

phero-x banner
.
beli-phero-x

.

Tawaphero-x perfumeran Istimewa Phero-X!

Kami akan berikan pada anda harga diskaun sehingga RM79 ini apabila anda membeli Phero-X secara online. Pembelian 2 botol adalah untuk pelanggan yang sudah biasa menggunakan Phero-X.

PENGHANTARAN MELALUI POS ADALAH PERCUMA

Harga Biasa: RM250.00
Harga Selepas Diskaun: RM150.00
Anda Jimat RM100

KOD PRODUK : PHR 2

.

.

Tawaran Percuphero-x perfume reviewsbaan Phero-X!

Khusus untuk para pelanggan yang baru ingin mencuba Phero-X, beli sebotol dulu dan cuba. Jangan risau, ia datang dengan jaminan pulangan wang yang kukuh.

PENGHANTARAN MELALUI POS ADALAH PERCUMA

Harga Biasa: RM125.00
Harga Selepas Diskaun: RM79.00
Anda Jimat RM100

KOD PRODUK : PHR

.

.

Cara Pembelian Phero-x 

Kos penghantaran percuma ke seluruh Malaysia dan semua penghantaran produk dijamin selamat dan sulit 100%. Bagi luar negara seperti  Singapore, Brunei dan Indonesia  sila hubungi kami untuk maklumat penghantaran.


Berikut adalah langkah-langkah mudah untuk membeli produk dari kami

SILA IKUT  (2) LANGKAH MUDAH UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN

LANGKAH SATU : PERTAMA #1

Masukkan duit  ( RM )  [ ikut harga produk ] ke akaun :

Buat bayaran ke salah satu akaun bank berikut Dibawah:

Maybank
1560 9399 2501

Nor Azmi Bin Abdul Razak
http://gempak2u.com Cimb Bank
0506 0178 8835 21

Nor Azmi Bin Abdul Razak

Guna salah satu dari cara berikut;

Maybank2u Online
Cimb Clicks
Cash Deposit Machine
ATM Machine Transfer
Kaunter Bankin


LANGKAH DUA
 : KEDUA
 #2


Selepas membuat pembayaran, sila hantar butiran pembayaran dan
sertakan maklumat berikut dalam  SMS anda

Sms / Call : 012-9073605
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :

Contoh :-

Ramli bin Mohd
No 2,Jalan P/9a,
Kaw Perusahaan Sek13,
43650 Bandar Baru Bangi Selangor
Maybank RM79.00
10.00AM 13-02-2014 PHR

.

Hantarkan pesanan anda kepada 012 – 9073605

Nota : Jika bayaran dibuat menggunakan internet banking sila masukkan
Recipient email : [ 
gempak2u@gmail.com ]
Other payment details : No.Tel Anda.  Recipient reference : Nama Anda,

anda digalakan membuat lebihan sen berdasarkan no telefon bimbit anda yang terakhir
cth : Hp : 012 – 9073605 (cth: RM79.05
)
Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.
.

jaminan-phero-x.

Tempahan hanya akan dihantar setelah anda selesai membuat bayaran dan disahkan oleh pihak kami. Jika ada kemusykilan atau masih ragu dan kurang arif membeli secara online hubungi kami / sms untuk bantuan di talian 012 – 9073605.

.