Khidmat Pelanggan

Terma dan Syarat.

Berumur 18 tahun ke atas. Kami sama sekali tidak akan bertanggunjawab di atas penyalahgunaan produk-produk dari kami untuk tujuan negatif seperti seks bebas dan sebagainya.

Kami tidak akan bertanggungjawab atas penggunaan produk yang kami niagakan. Oleh itu, anda mestilah bersetuju untuk menganggung sendiri kesan daripada pengambilan dan penggunaan produk tanpa menyalahi pihak Gempak2u.Com. Kesan dan keberkesanan setiap individu adalah berbeza.

Semua produk yang ada di sini telah duiji keberkesanannya oleh pihak kami dan dijamin tiada kesan sampingan.


Privasi

Dengan ini semua maklumat yang anda berikan kepada Gempak2u.Com adalah untuk disimpan bagi urusniaga dan maklumat untuk membuat pesanan. Setiap maklumat yang diberikan tidak akan dikongsikan dengan mana-mana pihak.

Sebarang butiran peribadi yang diberikan oleh pembeli adalah sulit dan maklumat pembeli tidak akan diberikan atau disebarkan kepada pihak lain tanpa sebarang notis dan mendapat keizinan daripada pihak pembeli.

Pihak kami tidak akan bertindak seperti jurujual yang menghubungi dan mengganggu anda. Bagaimanapun, kami hanya akan menghubungi anda sekirannya pesanan anda menghadapi masalah di luar jangka seperti kehabisan stok atau lain-lain perkara dalam urusan niaga Gempak2u.Com.

Kami menggunakan bungkusan kosong tanpa tertera isi kandungan dan maklumat produk. Ini menjamin privasi dan kerahsiaan anda. Oleh itu tiada mana-mana pihak yang akan mengetahuinya termasuk penghantar pos kecuali anda sendiri yang menunjukkan kepada orang lain. Ini janji kami.

Setiap pesanan akan diuruskan dalam 24jam, (Waktu Bekerja).


Pesanan dan Penghantaran.

Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan. Anda akan menerima pengesahan pembelian dari kami dalam masa 24 jam (hari bekerja sahaja) Jika selepas 24 jam anda masih tidak menerima maklumat daripada kami, sila hubungi kami di talian 012 – 9073605.

Kami hanya menggunakan perkhidmatan pos laju (www.poslaju.com.myuntuk penghantaran pesanan anda. Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-2 hari. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 2-3 hari.

Selepas kami pos pesanan anda, kami akan memberi tracking no untuk memaklumkan anda. Jika anda masih tidak menerima pesanan anda dalam masa 5 hari bekerja selepas menerima pengesahan penghantaran, sila hubungi kami. Kami akan periksa jika terdapat masalah dengan penghantaran anda.

Kami galakkan anda memberi alamat pejabat anda jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jika tiada sesiapa dirumah, maka pos laju akan tinggalkan kad kutipan dirumah anda. Anda perlu menuntut bungkusan anda dipusat serahan pos laju yang ditetapkan.


Jaminan pulangan wang?

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan pesanan produk, kami akan pastikan pulangan pelaburan anda adalah berbaloi. Kami memberi jaminan pemulangan wang anda 100% (tolak kos penghantaran). Kami memberi jaminan 30-90 hari pulangan wang anda. Oleh itu, anda akan berasa selamat dan kami juga dapat memastikan yang terbaik untuk anda.

 

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan dan maklumbalas
Sila hubungi kami, dan kami akan terangkan secara terperinci.

Mengapa perlu bayar lebih, belilah dari kami yang membekalkan produk terus dari kilang tanpa orang tengah. Semua produk yang ditawarkan telah diuji sendiri oleh kami sebelum ianya dipasarkan bagi memastikan ianya berkesan, berkualiti dan dalam keadaan yang terbaik.

Kos penghantaran adalah PERCUMA ke seluruh Malaysia.Tiada kos tersembunyi.
Setiap pesanan akan diuruskan dalam 24 jam.

Jaminan kami, produk akan tiba dalam 2 hari bekerja sahaja! Dijamin sulit & peribadi!
Tiada seorang pun yang akan tahu!

Advertisements