Flaming Desire Perfume

Flaming Desire Perfume adalah merupakan minyak wangi hormon pemikat wanita. Gunakan (pheromones), sejenis hormon lelaki, perangsang nafsu semulajadi (yang berkuasa) anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan MENGGODA mana-mana wanita. Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak.

 

flaming-desire-perfume

 

Ingin MEMIKAT Wanita?
Gunakan,,, Kuasa PHEROMONES!

Minyak Wangi Hormon untuk lelaki. Mempunyai kelebihan haruman yang lebih lembut dan wangian yang lebih mengoda dan memikat wanita. Keluaran United Kingdom (UK). Haruman yang di hasilkan sangat luar biasa sehingga anda sentiasa akan di dampingi wanita. Flaming akan membuatkan wanita lebih tergoda pada anda kerana haruman yang di hasilkan akan menjadikan anda lelaki yang menghairahkan wanita. Berkelebihan untuk lelaki yang telah berumah tangga kerana haruman flaming akan membuatkan isteri anda tidak dapat menahan gelonjak untuk berasmara terutamanya di malam jumaat. Cubalah sekarang, pasti anda akan berpuas hati.

Flaming Desire Pheromones – Wangian Hebat Pemikat Wanita

* pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
* wanita akan cuba menggoda ANDA tanpa anda sedari.
* lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
* dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
* anda akan dapat lebih senyuman dari wanita.
* anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
* hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
* DI-JAMIN.

 

 

Ianya adalah TEKNIK MEMIKAT WANITA yang berkesan.

Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

Sekarang telah ditemui bahawa tingkahlaku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini sebenarnya dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.

Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones daripada Flaming Desire, anda boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.

Efek penggalak nafsu pheromones:

Pheromones bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia juga merangsang nafsu seksual pasangan anda. Ini bermaksud, dengan menitiskan Flaming Desire pada nadi anda, iaitu di pergelangan tangan dan leher, juga di belakang cuping telinga, daya tarikan seksual akan anda akan meningkat. Ini pasti akan meningkatkan hubungan intim yang akan anda alami. Wanita tidak akan terlepas olehnya! Ia seperti MAGNET. Dengan efek Flaming Desire ini, anda akan MEMPEROLEHI kelebihan berbanding lain-lain lelaki. Gunalah ia setiap masa, dan anda akan perasan bahawa, anda akan lebih sukses dengan wanita. (Jangan risau sebotol Flaming Desire ini tahan hingga 4-5 bulan lamanya!)

Flaming Desire akan meningkatkan keinginan (nafsu) wanita sekeliling anda secara sedar atau tidak. (kajian secara saintifik dan kllinikal yang dijalankan keatas pengguna-pengguna pheromones) ia mengekalkan dan memanjangkan tempoh perkahwinan, persahabatan dan persaudaraan. Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak nafsu. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya. Cubalah sendiri! Anda pasti akan teruja.

Kebiasaannya pheromones manusia terdapat di celah ketiak ketika perpeluhan berlaku. Pheromones semulajadi ini adalah satu evolusi kehidupan yang sangat menakjubkan. Penemuan saintis mendapati bahawa, wanita memilih lelaki yang bakal menjadi bapa kepada anaknya berdasarkan faktor-faktor PHEROMONES yang dimiliki oleh lelaki yang bakal dijadikan pasangan hidup mereka! Fakta yang menarik dan harus anda berikan perhatian, bukankah begitu?

Flaming Desire mengandungi kandungan pheromone manusia tulin, pada gred tinggi dan terbaik, yang paling tinggi kepekatannya berbanding lain-lain jenama yang berada di pasaran. Anda pasti perolehi kesan paling OPTIMUM setiap kali menggunakannya.

Flaming Desire adalah adunan pheromones berasas minyak tumbuhan, tanpa sebarang alkohol. Pembeli harus berhati-hati membeli produk pheromones sintetik, yang campuran bahan asasnya alkohol seperti ethanol dan sebagainya, kerana kajian yang dilakukan telah menunjukkan bahawa pheromones akan rosak dan musnah dalam masa beberapa saat, sebaik saja ia dilarutkan ke dalam bahan asas alkohol.

Anda patut beli Pheromones dengan bijak, dengan melakukan survey & kajian! Cubalah sendiri anda pastinya akan teruja!

DAPATKAN FLAMING DESIRE HARI INI 100% ANDA PASTI AKAN PUAS HATI!!
JANGAN RISAU, SEKIRANYA ANDA TIDAK BERPUAS HATI 100% WANG ANDA AKAN DIPULANGKAN!!

.

Tawaran Istimewa FLAMING DESIREminyak wangi flaming desire

Khusus untuk para pelanggan yang baru ingin mencuba Flaming Desire, beli sebotol dulu dan cuba. Jangan risau, ia datang dengan jaminan pulangan wang yang kukuh.

PENGHANTARAN MELALUI POS ADALAH PERCUMA

Harga Biasa: RM129.00
Harga Selepas Diskaun: RM79.00
Anda Jimat RM50

KOD PRODUK : FLM

.

.

Cara Pembelian Flaming Desire

Kos penghantaran percuma ke seluruh Malaysia dan semua penghantaran produk dijamin selamat dan sulit 100%. Bagi luar negara seperti  Singapore, Brunei dan Indonesia  sila hubungi kami untuk maklumat penghantaran.


Berikut adalah langkah-langkah mudah untuk membeli produk dari kami

SILA IKUT  (2) LANGKAH MUDAH UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN

LANGKAH SATU : PERTAMA #1

Masukkan duit  ( RM )  [ ikut harga produk ] ke akaun :

Buat bayaran ke salah satu akaun bank berikut Dibawah:

Maybank
1560 9399 2501

Nor Azmi Bin Abdul Razak
http://gempak2u.com Cimb Bank
0506 0178 8835 21

Nor Azmi Bin Abdul Razak

Guna salah satu dari cara berikut;

Maybank2u Online
Cimb Clicks
Cash Deposit Machine
ATM Machine Transfer
Kaunter Bankin


LANGKAH DUA
 : KEDUA
 #2


Selepas membuat pembayaran, sila hantar butiran pembayaran dan
sertakan maklumat berikut dalam  SMS anda

Sms / Call : 012-9073605
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :

Contoh :-

Ramli bin Mohd
No 2,Jalan P/9a,
Kaw Perusahaan Sek13,
43650 Bandar Baru Bangi Selangor
Maybank RM79.00
10.00AM 13-02-2014 FLM

.

Hantarkan pesanan anda kepada 012 – 9073605

P.S – Flaming Desire  bukanlah minyak pengasih yang berunsurkan kepada perkara negatif. Ia dicipta secara saintifik untuk meningkatkan keharmonian kehidupan berumah tangga dan meningkatkan keterampilan diri di dalam pergaulan bersama masyarakat. dan ianya tidak mengandungi alkohol dan bahan yang berasaskan haiwan.

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s