Apakah Pheromones

Apakah Pheromones

How-Pheromones-Work
Pheromones adalah kimia semulajadi untuk menarik pasangan yang berlainan seks. Kajian terbaru menunjukkan pheromones memainkan peranan yang besar dalam kehidupan SEKS MANUSIA yang tidak pernah difikirkan sebelum ini. Pheromones adalah penggalak nafsu paling berkuasa di dunia!
.
TERUSKAN MEMBACA dan belajar bagaimana Sains dapat membantu “MENINGKATKAN “MARKET” anda dikalangan wanita.
.
Pheromones tidak boleh dihidu baunya oleh hidung, pheromones hanya dapat dikesan dan diterjemah oleh veromenasal organ – VNO (organ yang terdapat pada pangkal hidung) Maklumat ini kemudian dihantar ke “Hypothalamus”, organ bersaiz kacang almond yang berhubung kait dengan bahagian otak. Kawasan inilah yang mengawal Emosi & Aktiviti Social.
.

Sesetengah lelaki boleh mengeluarkan pheromones secara banyak, manakala sesetengah lelaki mengeluarkan pheromones terlalu sedikit dan mungkin tiada langsung. Lelaki-lelaki ini, yang mampu mengeluarkan pheromones dengan banyak secara semulajadi, mungkin anda lihat, mereka kelihatan lebih berkarisma dan punyai aura yang menakjubkan!

 

Phero-x Perfume adalah Minyak Wangi Hormon Pemikat yang mengandungi Pheromone tulen…

Phero-X  bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia akan menaikkan rasa berahi / nafsu / wanita ,  juga MAMPU membuatkan orang disekeliling anda berasa SELESA dan RILEKS apabila berada dekat dengan anda.
Phero-x Pheromones >> KLIK SINI

 

Wanita yang terdedah kepada pheromones manusia akan merasa Lebih Tertarik tanpa mengetahui apakah sebabnya. Kajian menunjukan bahawa ia berkesan & terbukti secara saintifik boleh mempengaruhi sikap & tindak balas seseorang. Kesan-kesan pheromones boleh anda rasakan pada waktu-waktu tertentu.
.

Cuba ingat waktu anda tiba-tiba tertarik pada seseorang apabila berselisih dan bertembung secara tidak sengaja. Jika anak anda rindukan anda, berikan sahaja pakaian yang anda pakai kepadanya, rindunya pasti terubat! Tahukah anda, haiwan peliharaan mengenali anda bukan melalui rupa paras, tetapi melalui bau!

 

 

Advertisements