Seorang Nenek Lakukan Hubungan Seks Dengan Anjing

Seorang nenek warga Britain yang diambil gambarnya ketika sedang melakukan hubungan seks dengan anjing peliharaan keluarganya telah disabitkan kesalahan di sebuah mahkamah.

Gambar Paula Mangan, 42, telah diambil oleh teman lelaki Lee McCall, 41.

Pihak Polis menemui sekeping CD yang mengandungi 33 gambar keji lagi menjijikkan di dalam satu serbuan di rumah mereka yang terletak di Liverpool selepas McCall menjadi suspek lelaki miang dan suka mengendap. Pihak Polis turut menemui 61 gambar-gambar lucah kanak-kanak.

Mangan yang mempunyai dua orang anak perempuan remaja dan seorang cucu, telah mengaku bersalah melakukan hubungan seks dengan haiwan di hadapan hakim di Mahkamah Liverpool.

Hakim Robert Warnock menyebutnya sebagai “individu yang rosak dan bermasaalah” dan menjatuhkan hukuman dua tahun khidmat masyarakat di bawah pemerhatian. McCall yang mengaku mengambil gambar lucah pula bakal menghadapi hukuman April ini. Pasangan itu menyembunyikan wajah mereka sebaik sahaja mereka bergegas keluar dari mahkamah (Gambar bawah).

Seorang jiran berkata, mereka masih lagi memelihara anjing tersebut sambil menambah “Ianya sangat menjijikkan, mereka kelihatan seperti keluarga yang normal.”
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s