Tips Berkesan Untuk Memikat Wanita

Tips Berkesan Untuk Memikat Wanita

Tips Berkesan Untuk Memikat Wanita sering menjadi perbualan dan persoalan bagi kaum lelaki.Tarikan adalah salah satu tanda-tanda pertama permulaan hubungan antara seorang lelaki dan seorang wanita. Ini adalah sebab utama mengapa setiap orang ingin tahu bagaimana untuk menarik wanita agar dapat memikat hati wanita idaman mereka.

Tips Berkesan Untuk Memikat Wanita

Tips Berkesan Untuk Memikat Wanita

Oleh disebabkan kekurangan pengetahuan mengenai perkara ini berjuta-juta lelaki menghabiskan banyak masa mereka, dari segi tenaga, usaha dan wang ringgit mencari segala maklumat yang boleh membawa mereka lebih dekat kepada wanita. Antara saluran yang sering mereka cari: Buku Attraction, Panduan Online Menarik Wanita, Kursus Pembangunan Personaliti, Kejurulatihan Perhubungan, Pusat Kesihatan Badan dan produk pheromone, seperti Phero-x pheromones,Tips berkesan untuk Memikat Wanita.

Terdapat begitu banyak perkara yang berbeza tentang bagaimana untuk memikat wanita cantik. Berikut adalah beberapa tips yang berkesan tentang bagaimana untuk mendapatkan seorang wanita yang boleh anda cuba:

Nikmati proses memikat seorang wanita:

Selalunya, lelaki, ketika cuba menggoda wanita, cenderung untuk bertindak tegang, atau sering gelabah dan juga takut. Perkara ini menghalang mereka daripada menjadi diri mereka sendiri.Jadi perkara yang terbaik yang boleh anda lakukan untuk memikat seorang wanita adalah dengan tenang, tersenyum dan menikmati proses memikat seorang wanita tanpa perlu bimbang tentang hasilnya.

Menjadi seorang yang menyenangkan

Wanita lebih cenderung tertarik ke arah lelaki yang mereka rasa menyenangkan dan bagus. Jadi, apabila anda akan bertemu dengan seorang wanita, mengambil sedikit masa untuk menjaga penampilan, pakaian dan kebersihan supaya anda membuat kesan yang besar setiap kali anda bertemu dengannya.

Walau bagaimanapun, adalah dinasihatkan supaya berhenti daripada terlalu bergaya dalam pendekatan anda. Juga, membuat nota beberapa tabiat buruk anda, yang boleh menghalang dan menggagalkan anda daripada memikat wanita, cuban menahan diri daripada melakukannya ketika berhadapan dengannya.

Beri perhatian kepadanya: (Menjadi pendengar yang setia)

Kebanyakan lelaki bercakap terlalu banyak untuk menarik perhatian wanita yang mereka suka atau mereka mempunyai perbualan dalaman yang berlaku, cuba untuk memahami apa yang hendak dikatakan atau dilakukan sesuatu untuk menarik perhatian beliau.

Ia adalah satu idea yang hebat untuk mengalihkan fokus anda mendapat tahu dan memberi perhatian kepadanya. Satu cara yang baik untuk memulakan adalah Menjadi pendengar yang setia untuk mendengar ceritanya mengenai kerja, kepentingan serta perasaan dan menutup semua perkara-perkara lain yang pada akal fikiran atau keadaan yang berlaku di sekeliling anda.

Membuat dia merasa istimewa

Wanita suka dipuji tetapi ia adalah satu seni untuk melakukannya secara halus. Satu cara yang bagus untuk menarik seorang wanita adalah untuk memuji untuk perkara yang anda benar-benar suka mengenai dirinya. Mana-mana lelaki yang boleh membuat wanita berasa istimewa berpeluang besar memikatnya.

Dia akan lebih tertarik dan suka kerana anda membuat dia rasa hebat tentang dirinya. Wanita juga suka akan kejutan dan dimanjakan. Setiap sekarang dan kemudian melakukan sesuatu yang baik untuknya dan dia akan menghargai.

Hormon Seks untuk Memikat Wanita Idaman

Sehingga kini, kebanyakan manusia tidak menyedari kepentingan hormon seks dalam mewujudkan daya tarikan antara lelaki dan wanita. Walau bagaimanapun, penyelidikan saintifik dalam beberapa tahun yang lalu telah membuktikan bahawa salah satu kriteria utama untuk tarikan antara jantina yang bertentangan adalah hormon seks yang dilepaskan oleh manusia.

Diuji secara klinikal dan hormon seks yang terbukti secara saintifik seperti pheromones Phero-x telah didapati amat berguna untuk orang-orang lelaki yang telah dapat memikat wanita dengan hormon-hormon ini revolusioner.

Bagaimana Hormon Seks Membantu Anda Memikat Wanita?

Para saintis telah menyedari aroma dan bahan kimia yang dikeluarkan manusia mampu untuk menarik pasangan mereka. Ia adalah menakjubkan untuk manusia yang tidak mempunyai kecerdasan untuk memperolehi pengetahuan, atau menjalani kursus-kursus pembangunan personaliti atau bersenam di gimnasium dengan mudah boleh menarik pasangan mereka dengan bantuan aroma seksual mereka lepaskan dari badan mereka.

Semua manusia mengeluarkan hormon seks yang semula jadi yang dikenali sebagai pheromones yang diterima oleh wanita. Pheromones ini menghantar data tentang kepentingan seksual, kesuburan kita dan kesihatan kita secara umum kepada kaum wanita.

Pheromones yang dipancarkan diterima oleh organ deria yang terletak di dalam hidung wanita dan mencetuskan tindak balas kimia dalam minda bawah sedar mereka.Pheromones yang dirembeskan oleh lelaki biasa akan terhapus atau berkurangan dan menjadi lemah kerana mandi..tapi jika tak mandi adalah lebih buruk akibatnya….

Pengajian demi kajian telah membuktikan tanpa sebarang keraguan bahawa pheromones yang berkesan untuk menarik lebih ramai wanita daripada apa-apa kaedah lain. Lelaki yang menggunakan pheromones pada badan mereka melaporkan peningkatan bilangan wanita yang tertarik kepada mereka.

Memikat pasangan anda dengan Hormon Seks (Pemikat)

Anda seorang LELAKI
Anda seorang WANITA

Selamat Mencuba dan semoga berjaya……………..

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s