Uji Penglihatan Korang Kat sini

Ujian ini hanya untuk lelaki sahaja.Tetapi kalau perempuan nak cuba apa salahnya…boleh Gak.Okey.Dekat bawah ini ada 12 orang ratu cantik.Tetapi hanya 6 orang sahaja yang benar-benar perempuan.Lagi 6 orang tu adalah lelaki.Cuba cari 6 orang lelaki tersebut.Jawapan ada pada akhir post ini.

 

lelaki@perempuan

Dah dapat jawapannya?

Hehe….Jawapan yang betul ialah kesemua ratu diatas adalah lelaki.isshh sekali tengok memang leh jatuh hati dibuatnya..Gambar diatas diambil dari pertandingan Miss Lady Boy Pageant di Thailand.Yang LELAKI kalau tengok tu jangan tergoda dah la…

Sesekali cuci mata apa salah nye…hehehe…Awas mereka semua ni adalah LELAKI sebenarnya…

Bahaya tul gi Thailand ni..Dan jangan sesekali tertipu dengan mata anda…haha

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s