Salam PERKENALAN…

Selamat datang kepada semua pembaca…

Kehadiran aqu dalam bidang ni adalah untuk berkongsi pendapat, isu2 yang menarik yang berlaku didalam mahupun diluar negara,
pengalaman dan banyak lagilah yang nak dikongsikan bersama..
Masih terlalu baru dalam bidang ni (setahun jagung)…jika ada kesilapan atau kelemahan janganlah dicaci ataupun dihina…hehe

Continue reading

Serius Raya – Ucapan UNDERSEA Blogserius #10

Moarrrr

DARI : Kami batch meranti 059 (SDAR)

KEPADA : mags :p, batchmates yg x fly lagi, cikgu-cikgu, serta HM Dato’ Azam md Atan :*

UCAPAN : Selamat menyambut ramadhan al-mubarak. kami rindu kamu semua. ULLAK!

DARI : Khir

UCAPAN : Kami pelajar Toronto Institute of Technology, Sri Iskandar (TiTS) ingin mengucapkan "Kami masuk Blogserius baii" dan kepada brade obe terima kasih kerana

Serius LOL – Satu Berita . Seribu Interpetasi

HEH!

Kawan aku bagitau dia terima joke dibawah melalui email berantai. I loled…… Thanks KEPEN for the email

EDIT : Thanks to Anonymous pasal bagi sumber asal dar BLOG KAHUNA

Situasi sebenar : Seorang nenek pegi kedai beli ubi, tiba-tiba dilanggar beca lalu mati di tempat kejadian.

Buletin Utama – "Nenek meninggal dunia, pemandu beca dicari."

Harian Metro – "Hangat! Nenek mati

Serius LOL – Video Untuk Student Overseas

Terima kasih Malaysia?

Aku masa kat UK dulu mak aku tak ada hantar makanan. This is because di Masonic Lodge University of London, Mason-mason muda diharamkan makan makanan dari negara asal. Kena makan makanan barat bagi memastikan darah daging kami serasi dengan idelogi fasik lagi bathil mereka. Mak aku hantar komik Dragonball je every month. No for real mak aku akan hantar komik Dragonball

Serius Konsep – Hotel Angkasa Lepas Untuk Pelancong Rekaan Russia (7 Gambar)

To Infinity and beyond…. if you have the Rubles!

Semasa angkasawan Malaysia Dato Muzapfar Syukor pergi ke Stesen Angkasa Antarabangsa beberapa tahun yang lalu ramai yang menuduh beliau hanyalah seorang pelancong angkasa yang dibayar oleh duit cukai rakyat Malaysia. Ramai yang butthurted macam serbanistas emo pasal Mirande Kerr senyum cantik dan tidak memakai Burqa ketika Ramadan. Well this is